Tag Archives: Hartim per dimrin

Ese dhe hartime për stinët e vitit(Pranverën,Verën,Vjeshtën dhe Dimrin)

22 Maj

Ese dhe hartime për stinët e vitit

 

Kliko mbi titullin që të hapet faqja përkatëse

Ese për Pranverën” – ese tjeter
Ese për Pranverën” ese tjeter
Ese për Pranverën” Tjeter ese
Ese për Pranverën”  nje tjeter ese

 

Ese për Verën

Ese për Vjeshtën

Ese për Dimrin

Ese dhe hartime shqip

9 Pri

Ese dhe hartime të ndryshme shqip

Ese do te shtohen vazhdimisht keshtuqe na vizitoni prap

Kliko mbi titullin që ju intereson

17 shkurti

9 Prilli

American Revolution

Bukuritë natyrore

Dashuria ndaj nënës

Demokracia

Drugs problem solution

E tashmja

E vërteta e hidhur

E vërteta e kësaj jete

Electricity

Ëndrra ime

Ese dhe portrete

Ese për 17 shkurtin

Ese për 28 nëntorin

Ese për 7 marsin

Ese për 8 marsin

Ese për abortin

Ese për Arsimin

Ese për atdheun

Ese për Dimrin

Ese për korrupsionin

Ese për librin” – nje tjeter ese

Ese për librin” nje tjeter ese

Ese për librin” tjeter ese

Ese për Nënën

Ese për Pranverën” – ese tjeter

Ese për Pranverën” ese tjeter

Ese për Pranverën” Tjeter ese

Ese për Pranverën”  nje tjeter ese

Ese për Shkollën

Ese për Verën

Ese për Vjeshtën

Fjalët e qiririt

Hipokritja

Ishte dimër

Jemi në epokën e fëmijëve

Koha

Koprraci

Ku shkoi të ftohtit

Kujtimi për nënën

Me mendjen në ty e bukur është edhe mërzia

My Mentor

Në sytë e gjyshes

Në zemra jetonte fjala liri

Nëna engjëll mbrojtës

Nëna ime

Nëna qenia më e dashur në botë

Një lektyrë e lexuar

 ”Një popull që ka dëshmorë, nuk njeh robëri

Oliver Twist

Pjesëmarrja në votime, e drejtë apo detyrim?

Poema e mjerimit

Schooling and Education

Shqiptarët, popull me shumë emra, me një identitet

Suburbanization

Të drejtat e fëmijëve

Të jemi tolerantë

Të jetuarit në mënyrën e duhur

The Beginning of Drama

The Definition of Price

The Language of Music

Thyerja e shigjetës

U kthyen dallëndyshet