Tag Archives: Ese per nenen

Ese shqip te ndryshme

24 Jan

Ese shqip te ndryshme   kliko mbi titullin qe ju intereson

Ese dhe hartime të ndryshme shqip dhe anglisht – Hartime shqip

26 Tet

Ese dhe hartime të ndryshme shqip dhe anglisht

Ndalohet rreptësisht kopjimi dhe postimi në një faqe tjetër. 

Redaksia Rapitful ka lexuar disa ankesa në emailin e saj të bëra nga disa arsimtarë dhe profesorë ku janë ankuar se nxënësit po i kopjojnë esetë dhe hartimet nga faqja Rapitful dhe me ato ese apo shkrime po prezantohen gjatë shkrimit të eseve dhe hartimeve. Pra redaksia Rapitful kërkon nga nxënësit që të mos kopjojnë esetë dhe hartimet dhe me to të prezantohen para mësimdhënësve por le të jenë këto ese vetëm si një udhërrëfyes se si duhet të shkruhet një ese apo hartim dhe asesi të kopjohen. Ju faleminderit për mirëkuptim.

Ese dhe hartime do te shtohen vazhdimisht keshtuqe na vizitoni prap.

Nëse dëshironi Analiza letrare të veprave të ndryshme kliko mbi Analiza Letrare

Kliko mbi titullin që ju intereson

17 shkurti

9 Prilli

Ai dhe ata” 

American Revolution” 

Ata rishkuan në mërgim, por mbresat u rrënjëzuan në dheun tonë

Aty ky skamja dhe mëshira jetojnë bashkë” 

Bukuritë natyrore

Dashuria ndaj nënës

Demokracia

Do të kthehen të gjithë, a e di ?

Drugs problem solution

Edhe shkolla duhet të shkollohet!

E tashmja

E vërteta e hidhur

E vërteta e kësaj jete

Electricity

Ëndrra ime

Ese dhe portrete

Ese për 17 shkurtin” 

Ese për Pavarësinë e Kosovës” ese tjetër

Ese për 28 nëntorin

Ese për 7 marsin

Ese për 8 marsin

Ese për abortin

Ese për Arsimin

Ese për atdheun

Ese për atdheun”  një tjetë ese

Ese për Dimrin

Ese përkorrupsionin

Ese për librin” – nje tjeter ese

Ese për librin” nje tjeter ese

Ese për librin” tjeter ese

Ese për librin  edhe nje tjeter ese

Ese për Nënën

Ese për Pranverën” – ese tjeter

Ese për Pranverën” ese tjeter

Ese për Pranverën” Tjeter ese

Ese për Pranverën”  nje tjeter ese

Ese për Shkollën

 ”Ese për shokun’

Ese për Verën

Ese për Vjeshtën” 

Ese: Etja për pushtet të çon drejt vdekjes!

Fjalët e qiririt

Grua dhe krua

Hipokritja

Ishte dimër

Jemi në epokën e fëmijëve

Kanionet e Benjës

Koha

Koprraci

Ku shkoi të ftohtit

Kujtimi për nënën” 

Medito
Me mendjen në ty e bukur është edhe mërzia

Më të keqin ka raste kur e mëton si më të mirin!

Mosha e mjerimit

My Mentor

Në një çast’

Në sytë e gjyshes

Në zemra jetonte fjala liri

Nëna engjëll mbrojtës

Nëna ime

Nëna qenia më e dashur në botë

Një lektyrë e lexuar

Një popull që ka dëshmorë, nuk njeh robëri

Një tregti që do të zhdukë edhe vetë fjalën tregti!

Oliver Twist

Pasqyrën mos e urreni, ajo nuk ju gënjenë asnjëherë

Pjesëmarrja në votime, e drejtë apo detyrim?

Poema e mjerimit” 

Po nuk pate Islam, nuk do kesh as shëndet !?

Sikur të mos i kisha festat e mia...”

Schooling and Education

Shqiptarët, popull me shumë emra, me një identitet

Sa lehtë e sa vështirë

‘Sinqeriteti

Suburbanization

Të dua kripa ime, përmes teje ka shije jeta ime, – sa fjali logjike kjo, apo jo?

Të drejtat e fëmijëve

Të jemi tolerantë

Të jetuarit në mënyrën e duhur

Të pasur, por të varfër dhe të pushtetshëm, por të palumtur’

The Beginning of Drama

The Definition of Price

The Language of Music

Thyerja e shigjetës

U kthyen dallëndyshet

Vlera e frikës ndaj Zotit Lavdiplotë

 Ndalohet rreptësisht kopjimi dhe postimi në një faqe tjetër. 

Ese dhe hartime shqip

9 Pri

Ese dhe hartime të ndryshme shqip

Ese do te shtohen vazhdimisht keshtuqe na vizitoni prap

Kliko mbi titullin që ju intereson

17 shkurti

9 Prilli

American Revolution

Bukuritë natyrore

Dashuria ndaj nënës

Demokracia

Drugs problem solution

E tashmja

E vërteta e hidhur

E vërteta e kësaj jete

Electricity

Ëndrra ime

Ese dhe portrete

Ese për 17 shkurtin

Ese për 28 nëntorin

Ese për 7 marsin

Ese për 8 marsin

Ese për abortin

Ese për Arsimin

Ese për atdheun

Ese për Dimrin

Ese për korrupsionin

Ese për librin” – nje tjeter ese

Ese për librin” nje tjeter ese

Ese për librin” tjeter ese

Ese për Nënën

Ese për Pranverën” – ese tjeter

Ese për Pranverën” ese tjeter

Ese për Pranverën” Tjeter ese

Ese për Pranverën”  nje tjeter ese

Ese për Shkollën

Ese për Verën

Ese për Vjeshtën

Fjalët e qiririt

Hipokritja

Ishte dimër

Jemi në epokën e fëmijëve

Koha

Koprraci

Ku shkoi të ftohtit

Kujtimi për nënën

Me mendjen në ty e bukur është edhe mërzia

My Mentor

Në sytë e gjyshes

Në zemra jetonte fjala liri

Nëna engjëll mbrojtës

Nëna ime

Nëna qenia më e dashur në botë

Një lektyrë e lexuar

 ”Një popull që ka dëshmorë, nuk njeh robëri

Oliver Twist

Pjesëmarrja në votime, e drejtë apo detyrim?

Poema e mjerimit

Schooling and Education

Shqiptarët, popull me shumë emra, me një identitet

Suburbanization

Të drejtat e fëmijëve

Të jemi tolerantë

Të jetuarit në mënyrën e duhur

The Beginning of Drama

The Definition of Price

The Language of Music

Thyerja e shigjetës

U kthyen dallëndyshet