Lojra dhe Kuize

Lojra dhe Kuize të ndryshme kliko mbi titullin e lojës që ju intereson

Kuizi ”Veprat letrare”
Albania Quiz – Kuiz nga Gjeografia
Stinët e vitit në gjuhën angleze
Kuizi
Alumini – Kuiz nga Kimia
Anatomia e këmbës – Pjesa e parë
Bakri – Kuiz nga Kimia
Kuizi Gjuha gjermane – Pjesa e parë
Bathroom- Anglisht
Brazil Quiz
Cell structure and Function
Ditët e javës në gjuhën angleze
DNA Quiz
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze – Pjesa e dytë
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze – Pjesa e tretë
Emrat e kafshëve në gjuhën angleze – Pjesa e katërt
Emrat e pemëve në gjuhën angleze
Energy Quiz – Kuiz për energjinë
Flamujt e shteteve të Ballkanit – Kuiz nga Gjeografia
Human Anatomy & Physiology – part one
Human Anatomy and Physiology – part two
Human Anatomy and Physiology – part 3
Human Anatomy & Physiology – part 4
Kuizi Biologjia -pjesa e parë
Kush do të bëhet yll
Introduction to Biology
Kryeqytetet – pjesa e parë
Pikado me Sllobën
Kuizi Autoshkolla – Testi 1
Kuizi Biologjia – Pjesa e 2
Kuizi Biologjia – Pjesa e 3
Kuizi Biologjia – Pjesa e 4
Zinku – Kuiz nga Kimia
Gazeta Mut Express
Gazeta Mut Express versioni 2
Kuiz anglisht për klasën e 6
Kuiz nga Anatomia – Sistemi nervor qendror – Pjesa e parë
Kuiz për Australinë

 

 

 

Anatomia

Anatomy 

Autoshkolla 

Biologjia

Biology

Chemistry 

Geography 

Gjeografia 

Gjuha angleze 

Gjuha gjermane 

Gjuha shqipe 

Historia 

Informatika 

Kimia 

Kuiz për metodat shkencore 

Kuize 

Kuize diturie 

Kuize Islame

Kuize nga Biologjia 

Kuize nga Fizika 

Kuize nga Gjuha dhe letersia 

Kuize nga Matematika 

Kuize nga Mjekesia 

Kuize për energjinë 

Kuize për gjuhën angleze 

Kuize per gjuhen gjermane 

Kuize për kafshët 

Kuize shkollore 

Kush do të bëhet milioner 

Lojra 

Lojra me dele 

Lojra me gjarpërinjë

 Lojra me gjuajtje 

Lojra me pemë 

Lojra me personalitete 

Lojra me vetura 

Neurologjia 

Oftalmologjia 

Otorinolaringologjia 

Physiology 

Puzzles 

Semundjet infektive 

Shooting games 

Shumëzimi