Kuizi mjekësor më i madh në trojet shqiptare

31 Maj

Bashkohuni në grupin Rapitful Medika dhe merrni njoftimet për freskimet e kuizit më të madh mjekësor në trojet shqiptare. Kliko këtu.

Kuizi është përpiluar nga Dr. Agon F. Bislimi dhe Dr. Flamur I. Llabjani.

https://www.facebook.com/groups/rapitfulmedika/

kuizi

Ese shqip te ndryshme

24 Jan

Ese shqip te ndryshme   kliko mbi titullin qe ju intereson

HIPOFIZA, MESAZHI I ALIENIT AMRIR DHE EVOLIMI I NJERIUT NE DIMENSIONE ME TE LARTA

20 Kor

Mësimi 1 – Mëso gjuhën gjermane – Mëso gjermanisht

12 Kor

Mëso Gjermanisht falas online – Mëso gjuhën gjermane

6 Kor

Mëso Gjermanisht falas online – Mëso gjuhën gjermane

 

Kliko këtu

Poliklinika Vishi – Dr. Imri Vishi

6 Kor

Poliklinika Vishi –  Dr. Imri Vishi

http://poliklinikavishi.blogspot.com/

Lojra dhe Kuize të ndryshme kliko mbi titullin që ju intereson

6 Kor

Ese dhe hartime të ndryshme në shqip dhe anglisht

6 Kor

Ese dhe hartime do te shtohen vazhdimisht keshtuqe na vizitoni prap.

Nëse dëshironi Analiza letrare të veprave të ndryshme kliko mbi Analiza Letrare

Kliko mbi titullin që ju intereson


Ese: Njerëzit vdesin nga streset
Ese – Libri shoku im më i mirë
Ese për prindërit
Ese për dashurinë” 

Ese për 28 nëntorin – Ese tjetër”
Ese për 17 shkurtin
Ese për 9 Prillin
Ai dhe ata” 
American Revolution” 

Ata rishkuan në mërgim, por mbresat u rrënjëzuan në dheun tonë
Aty ku skamja dhe mëshira jetojnë bashkë” 

Bukuritë natyrore
Dashuria ndaj nënës
Ese për Demokracinë
Dëshirat e mia
Do të kthehen të gjithë, a e di ?
Drugs problem solution
Durrësi, porta e Europës
Edhe shkolla duhet të shkollohet!
E tashmja
E vërteta e hidhur
E vërteta e kësaj jete
Electricity
Ëndrra ime
Ese dhe portrete
Ese për 17 shkurtin” 
Ese për Pavarësinë e Kosovës” ese tjetër
Ese për 28 nëntorin
Ese për 7 marsin
Ese për 8 marsin
Ese për abortin
Ese për Arsimin
Ese për atdheun
Ese për atdheun një tjetë ese
Ese për Dimrin
Ese përkorrupsionin
Ese për librin” – nje tjeter ese
Ese për librin” nje tjeter ese
Ese për librin” tjeter ese
Ese për librin”  edhe nje tjeter ese
Ese për Nënën
Ese për Pranverën” – ese tjeter
Ese për Pranverën” ese tjeter
Ese për Pranverën” Tjeter ese
Ese për Pranverën”  nje tjeter ese
Ese për Shkollën

 ”Ese për shokun’
Ese për Verën

Ese për Vjeshtën” 
Ese: Etja për pushtet të çon drejt vdekjes!
Fjalët e qiririt
Grua dhe krua
Gjurmë” 
Hipokritja
Ishte dimër
Jemi në epokën e fëmijëve
Kanionet e Benjës
Koha” 
Koha rrjedh
Koprraci
Ku shkoi të ftohtit
Kujtimi për nënën” 
Medito
Me mendjen në ty e bukur është edhe mërzia

Më të keqin ka raste kur e mëton si më të mirin!
Mosha e mjerimit
My Mentor” 
N’det
Ndjej mall për ty” 
Në betejë
Në fillim ishte Fjala…!
Në kërkim të vërtetës
Në një çast’
Në sytë e gjyshes
Në zemra jetonte fjala liri
Nëna engjëll mbrojtës
Nëna ime
Nëna qenia më e dashur në botë
Nën qiellin e Mesdheut
Një ditë fshatarqe
Një lektyrë e lexuar
Një popull që ka dëshmorë, nuk njeh robëri
Një rreth

Një tregti që do të zhdukë edhe vetë fjalën tregti!

Oliver Twist
Pasqyrën mos e urreni, ajo nuk ju gënjenë asnjëherë” 
Peshorja e jetës
Pjesëmarrja në votime, e drejtë apo detyrim?
Poema e mjerimit” 
Po nuk pate Islam, nuk do kesh as shëndet !?” 
Rruga imagjinare” 
Rrugicat e Tiranës

Sikur të mos i kisha festat e mia...”

Schooling and Education
Shqiptarët, popull me shumë emra, me një identitet
Sa lehtë e sa vështirë
‘Sinqeriteti
Suburbanization
Të dua kripa ime, përmes teje ka shije jeta ime, – sa fjali logjike kjo, apo jo?
Të drejtat e fëmijëve
Të jemi tolerantë
Të jetuarit në mënyrën e duhur
Të pasur, por të varfër dhe të pushtetshëm, por të palumtur’
The Beginning of Drama
The Definition of Price
The Language of Music
Thyerja e shigjetës
U kthyen dallëndyshet
Varri i shitur” 
Vjeshtë në Vjenë
Vlera e frikës ndaj Zotit Lavdiplotë

Shorten Url and get paid

6 Kor

Shorten Url and get paid

 

Click here

Make Money with link shorteners

6 Kor

1. Visit Shorte.st, Click the “Join” tab in the upper-right side.

2. You will see a simple form with 3 fields that you need to fill – email address, confirm email and password. Accept terms & conditions

3. click the “register” button – that’s the orange one. You can also Register through Facebook by clicking on blue button.

And that’s it! Now check your inbox for an activation email and confirm your email address.

Now you can start shortening and sharing your links to Facebook, Twitter or anywhere you want. You can also implement your shorten links to your Blog posts if you have a blog.

Kuizi nga mjekësia ”Rapitful Medika”

22 Qer

[swf src=”https://79f8a50c-a-62cb3a1a-s-sites.googlegroups.com/site/swfkos/home/swf/RapitfulMedika.swf” width=300 height=100]

 

Ky është një Kuiz nga Mjekësia.Testoni njohuritë tuaja në enciklopedinë mjekësore.

Kuizi është përpiluar nga Dr. Agon F. Bislimi dhe Dr. Flamur I. Llabjani.

Ndiqe

Merreni çdo postim të ri drejt e te email-et tuaja.

Këtë e pëlqejnë %d blogues: